Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Alan Minter, legendă a boxului britanic, a încetat din viaţă

Box Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19477194/1/minter.jpg

Alan Minter, legendă a boxului britanic, a încetat din viaţă, la vârsta de 69 de ani.

Potrivit BBC, Minter suferea de cancer.

El a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 1972, la Munchen, şi în palmaresul său la profesionişti figurează 39 de victorii şi nouă înfrângeri.

În 1978, Alan Minter a trăit o tragedie în carieră, adversarul său dintr-un meci pentru titlul european, Angelo Jacopucci, murind din cauza rănilor suferite în timpul confruntării cu britanicul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele