Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Alarmă la FCSB! Titularul de 2.3 milioane de euro ameninţă că pleacă la vară

Superliga Publicat pe 29 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19318728/1/fcsb1.jpg

Bogdan Planic (28 de ani) ameninţă că pleacă de la FCSB, dacă patronul Gigi Becali îi va diminua salariul pe timpul pandemiei de coronavirus. Fundaşul sârb nu ar accepta o eventuală scădere a remuneraţiei, iar în acest sens nu a semnat încă înţelegere de prelungire, aşa cum promisese iniţial.

Dacă mă bagă Gigi în şomaj, plec sigur la vară!”, le-ar fi spus Planic colegilor, potrivit fanatik.ro. Sârbul acceptase să rămână la FCSB şi din iunie 2021, atunci când îi expiră înţelegerea actuală, dar ultimele declaraţii ale lui Becali l-au făcut să amâne momentul.

Trebuie ca toate salariile să fie la jumătate. E stare de urgenţă, caz de forţă majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză! Eu spun ce pot eu să fac, eu dacă nu fac asta, închid. Dau jucătorii, vorbesc cu Gică Hagi să îi dau pe Coman, Man, Moruţan.

Şi trebuie ca echipele să fie lăsate să renunţe la maximum trei jucători în perioada asta. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunţi la trei jucători şi le plăteşti o sumă până când îşi găsesc echipă. Jucătorii pot să trăiască şi cu 1.000 de euro pe lună, nu doar cu 15.000”, declara Gigi Becali în urmă cu câteva zile, la ProX.

Planic evoluează la FCSB din august 2017, când a fost transferat pentru 300.000 de euro de la FK Vojvodina Novi Sad. De atunci, a prins 91 de meciuri pentru vicecampioană, a marcat un gol şi a oferit 3 pase decisive.

Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 2.3 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele