Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Alarmă la naţională! Mitriţă ar putea rata ultimele meciuri din preliminarii. ”A alunecat şi a simţit o durere”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20442197/1/mitrita.jpg

Derby-ul pierdut de PAOK Salonic în faţa lui Olympiacos, 1-2, a fost unul cât se poate de nefast pentru Alexandru Mitriţă (28 de ani). Mijlocaşul ofensiv a rezistat pe teren doar 20 de minute, s-a ales cu o accidentare, iar acum prezenţa sa la meciurile cu Islanda şi Liechtenstein e pusă sub semnul întrebării.

Răzvan Lucescu a oferit primele detalii despre situaţia jucătorului la finalul partidei de duminică seara. Deocamdată situaţia medicală a internaţionalului român este cu semnul întrebării, cei de la PAOK nu au anunţat nimic despre gravitatea accidentării.

"Mi-a zis că a alunecat şi a simţit o durere în momentul în care picioarele s-au depărtat. Nu ştim exact dacă este o accidentare gravă sau nu", a spus Lucescu, la finalul partidei.

Autor al golului prin care România a învins Armenia (1-0), fostul mijlocaş ofensiv al Universităţii Craiova e om de bază în încercarea lui Mirel Rădoi de a ajunge la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022, însă veştile dinspre Mitriţă nu sunt deloc bune. "Piticul" a fost introdus în teren de Răzvan Lucescu în minutul 59 al meciului cu Olympiacos şi a fost nevoit să iasă peste doar 20 de minute din cauza unor probleme la muşchii inghinali.

În afara lui Mitriţă, Rădoi e îngrijorat şi de starea lui Vlad Chiricheş, stoperul fiind nevoit să iasă de pe teren după 69 de minute jucate în Sassuolo - Venezia 3-1, meci în care a acuzat probleme musculare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele