Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”

FCSB Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20258100/1/miodrag-belodedici-verdict-gigi-becali-armata.jpg

Miodrag Belodedici, legendarul fundaş central al Stelei Bucureşti, a vorbit despre subiectul care a împărţit fotbalul românesc în ultimii ani. Care este adevărata Steaua dintre CSA Steaua şi FCSB, echipa patronată de Gigi Becali?

”Căprioara” a spus, în glumă, că dintre echipa Armatei şi cea a lui Becali, el ţine cu Steaua Roşie Belgrad, formaţie cu care a câştigat, de asemenea, Cupa Campionilor Europeni. Belodedici s-a arătat sceptic cu privire la şansele ca CSA Steaua să ajungă ce a fost vechea Steaua Bucureşti, deoarece un astfel de proiect solicită putere financiară şi pricepere.

”Am fost întrebat mereu cu cine ţin: cu CSA sau cu FCSB? Am răspuns cu Steaua… Unii au râs, cu care Steaua? Cu Steaua Roşie Belgrad.

E o poveste foarte interesantă, o poveste extraodinară. Cum a putut un club atât de mare şi puternic să dispară? Un club care era in curtea unei insituţii foarte serioase. Proiectul lor e să ajungă în prima divizie. Eu nu ştiu dacă o să poată ajunge la ce a fost Steaua vreodată… E un proiect care necesită multă pricepere şi mulţi bani.”, a declarat Miodrag Belodedici, conform ProSport.

Miodrag Belodedici a evoluat în cariera sa de fotbalist profesionist pentru Steaua Bucureşti, Steaua Roşie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villarreal şi Atlante (Mexic). Belodedici a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti, în 1986, şi cu Steaua Roşie Belgrad, în 1991, an în care s-a clasat pe locul opt în ierarhia pentru Balonul de Aur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele