Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Aleix Garcia, asaltat cu oferte înainte de venirea la Dinamo: ” Acum e timpul să joc în România. În anul următor nu ştiu unde voi fi”

Dinamo Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19566006/1/rps7315.jpg

Dinamo a fost aproape să îl piardă pe Aleix Garcia. Spaniolul a vorbit recent în presa din ţara natală, unde a recunoscut că a primit câteva propuneri din partea şi altor echipe înainte să aterizeze în Casa Liga 1. A acceptat oferta ”câinilor” pentru că a fost cea mai bună din punct de vedere financiar şi fotbalistic.   

Aşa e. Au fost multe opţiuni pentru mine. Am vrut să aleg cea mai bună variantă, din punct de vedere financiar şi fotbalistic. Au fost negocieri şi cu un club din Spania, dar au ales alt jucător. Nu am mai putut face nimic. A venit şi oferta de la Dinamo, care, practic, e un club spaniol şi mi-a plăcut"

Am aşteptat până în ultimul moment, pentru că aşteptam şi alte opţiuni. Totuşi, din moment ce am aflat despre filosofia spaniolă de la Dinamo, mi-a plăcut ideea. Adevărul e că au insistat şi sunt fericit pentru încrederea acordată. Acum e timpul să joc în România. În anul următor nu ştiu unde voi fi”, a spus Aleix Garcia pentru Diaridetarragona.

 Noua conducere a adus o mulţime de jucători cu C.V.-uri interesante în ultima perioadă, iar salariile sunt pe măsură. Aleix Garcia, fotbalistul crescut de Manchester City are un salariu de 35.000 de euro, sumă uriaşă pentru nivelul primei ligi. Cu doar 2.500 euro mai puţin ia Borja Valle, al doilea cel mai bine plătit din campionat.

Paul Anton este românul cu salariul cel mai mare din lotul ”câinilor”, cu 25.000 de euro, sumă similară cu cea încasată de Alexandru Chipciu de la CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele