Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Aleix Garcia, asaltat cu oferte înainte de venirea la Dinamo: ” Acum e timpul să joc în România. În anul următor nu ştiu unde voi fi”

Dinamo Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19566006/1/rps7315.jpg

Dinamo a fost aproape să îl piardă pe Aleix Garcia. Spaniolul a vorbit recent în presa din ţara natală, unde a recunoscut că a primit câteva propuneri din partea şi altor echipe înainte să aterizeze în Casa Liga 1. A acceptat oferta ”câinilor” pentru că a fost cea mai bună din punct de vedere financiar şi fotbalistic.   

Aşa e. Au fost multe opţiuni pentru mine. Am vrut să aleg cea mai bună variantă, din punct de vedere financiar şi fotbalistic. Au fost negocieri şi cu un club din Spania, dar au ales alt jucător. Nu am mai putut face nimic. A venit şi oferta de la Dinamo, care, practic, e un club spaniol şi mi-a plăcut"

Am aşteptat până în ultimul moment, pentru că aşteptam şi alte opţiuni. Totuşi, din moment ce am aflat despre filosofia spaniolă de la Dinamo, mi-a plăcut ideea. Adevărul e că au insistat şi sunt fericit pentru încrederea acordată. Acum e timpul să joc în România. În anul următor nu ştiu unde voi fi”, a spus Aleix Garcia pentru Diaridetarragona.

 Noua conducere a adus o mulţime de jucători cu C.V.-uri interesante în ultima perioadă, iar salariile sunt pe măsură. Aleix Garcia, fotbalistul crescut de Manchester City are un salariu de 35.000 de euro, sumă uriaşă pentru nivelul primei ligi. Cu doar 2.500 euro mai puţin ia Borja Valle, al doilea cel mai bine plătit din campionat.

Paul Anton este românul cu salariul cel mai mare din lotul ”câinilor”, cu 25.000 de euro, sumă similară cu cea încasată de Alexandru Chipciu de la CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele