Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Alex Cicâldău, om de bază pentru Galatasaray. Fatih Terim: "E cel care face legătura cu ofensiva"

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20377227/2/profimedia-0628756997.jpg

Kasimpasa şi Galatasaray au remizat, scor 2-2, în etapa a treia din prima ligă turcă, în direct pe Look Sport 3. Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari pentru Galata şi s-au remarcat. Fatih Terim, antrenorul echipei  Galatasaray, a avut cuvinte de laudă pentru Cicâldău, considerat un om de bază la mijlocul terenului.

Cicâldău a jucat doar 45 de minute. Moruţan a jucat 72 de minute, la debutul pentru Galatasaray.

În minutul 32, Alex Cicâldău a înscris din centrarea lui Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul transferat de la FCSB a avut o contribuţie importantă şi la cel de-al doilea gol înscris de Galatasaray. Moruţan a recuperat în marginea careului advers, a şutat în forţă, portarul a respins, iar Akturkoglu a fost pe fază şi a trimis mingea în plasă.

"În prima repriză, când am fost mai bine din punct de vedere fizic, 2-0 a fost un rezultat prea mic. Puteam să avem 4-0 sau 5-0. Am avut ocazii foarte clare de a marca, dar asta nu s-a întâmplat şi am primit noi gol înainte de pauză. În prima repriză, Galatasaray a jucat foarte bine.

La 2-1, adversarul mereu speră. Apoi am făcut o greşeală clasică şi am primit din nou gol. Meciul nu ar fi trebuit să ajungă aici. După prima repriză, după şansele avute, trebuia să mai înscriem un gol şi să fim liniştiţi. Trebuia să luăm 3 puncte.

Cicâldău e omul cel mai important al nostru care face legătură cu ofensiva. L-am înlocuit pentru că avea probleme cu stomacul", a spus Fatih Terim.

Galatasaray are 7 puncte după primele trei meciuri, iar în runda următoare va juca pe terenul lui Trabzonspor.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele