Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20398257/1/242000198-943449393050104-3050974555157562409-n.jpg

Alex Ioniţă a bătut palma cu echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti, şi va putea evolua pentru vişinii începând cu luna octombrie. Florin Prunea a vorbit despre transferul acestuia. 

Ioniţă este în prezent suspendat după scandalul de dopaj în care a fost implicat, însă va începe antrenamentele cu Rapid. Suspendarea acestuia este valabilă până pe 30 septembrie, iar apoi va putea juca. 

Fostul internaţional Florin Prunea a comentat despre noua achiziţie a celor de la Rapid şi a evidenţiat faptul că Ioniţă trebuie să fie foarte atent de acum, pentru că este ultima lui şansă în fotbal. 

„Este o mână de ajutor pe care o întinde clubul către Ioniţă. E un băiat simţit. Chestia cu dopajul a fost…aşa şi aşa…El trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Cu siguranţă, el se întoarce acasă. E rapidist pursânge. Are calităţi, îşi vede de treabă. E un băiat liniştit. Sper să se întoarcă şi să înţeleagă faptul că Rapid i-a întins o mână de ajutor” a declarat Prunea pentru ProSport. 

Ce a declarat Ioniţă la prezentarea oficială

„Ca să realizez ce-mi doresc din fotbal, da, e cam ultima şansă. Sunt la o vârstă destul de înaintată pentru a face pasul într-un campionat bun din străinătate. Da, cred că e ultima şansă. Sper să rămân sănătos. Îmi doresc să-mi revin la forma pe care am avut-o la Astra, dacă nu chiar mai bine. 
 
Am nevoie de ritm de joc şi de susţinere. Ştiu că este un grup minunat aici, sper să facem o treabă bună. Am stat 13 ani la Rapid, la juniori, la echipa a doua, la echipa mare, mă bucur foarte tare că m-am întors. Am slăbit, mi-am învăţat lecţia, am învăţat din greşelile din trecut. 
 
Eu m-am antrenat, am avut timp să-mi dau seama de greşelile pe care le-am făcut. Ştiu ce am de făcut, cred şi sper că sunt la jumătatea carierei şi mai pot juca şapte-opt ani de acum încolo. Am învăţat destul din lucrurile pe care le-am făcut greşit până acum”, a
afirmat Ioniţă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele