Ultima oră
Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid
LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB
Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion
Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă” Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă”
Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!” Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!”

Alex Ioniţă a fost pus în temă de un fost internaţional: „Trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Rapid i-a întins o mână de ajutor”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20398257/1/242000198-943449393050104-3050974555157562409-n.jpg

Alex Ioniţă a bătut palma cu echipa sa de suflet, Rapid Bucureşti, şi va putea evolua pentru vişinii începând cu luna octombrie. Florin Prunea a vorbit despre transferul acestuia. 

Ioniţă este în prezent suspendat după scandalul de dopaj în care a fost implicat, însă va începe antrenamentele cu Rapid. Suspendarea acestuia este valabilă până pe 30 septembrie, iar apoi va putea juca. 

Fostul internaţional Florin Prunea a comentat despre noua achiziţie a celor de la Rapid şi a evidenţiat faptul că Ioniţă trebuie să fie foarte atent de acum, pentru că este ultima lui şansă în fotbal. 

„Este o mână de ajutor pe care o întinde clubul către Ioniţă. E un băiat simţit. Chestia cu dopajul a fost…aşa şi aşa…El trebuie să înţeleagă că e ultima şansă. Cu siguranţă, el se întoarce acasă. E rapidist pursânge. Are calităţi, îşi vede de treabă. E un băiat liniştit. Sper să se întoarcă şi să înţeleagă faptul că Rapid i-a întins o mână de ajutor” a declarat Prunea pentru ProSport. 

Ce a declarat Ioniţă la prezentarea oficială

„Ca să realizez ce-mi doresc din fotbal, da, e cam ultima şansă. Sunt la o vârstă destul de înaintată pentru a face pasul într-un campionat bun din străinătate. Da, cred că e ultima şansă. Sper să rămân sănătos. Îmi doresc să-mi revin la forma pe care am avut-o la Astra, dacă nu chiar mai bine. 
 
Am nevoie de ritm de joc şi de susţinere. Ştiu că este un grup minunat aici, sper să facem o treabă bună. Am stat 13 ani la Rapid, la juniori, la echipa a doua, la echipa mare, mă bucur foarte tare că m-am întors. Am slăbit, mi-am învăţat lecţia, am învăţat din greşelile din trecut. 
 
Eu m-am antrenat, am avut timp să-mi dau seama de greşelile pe care le-am făcut. Ştiu ce am de făcut, cred şi sper că sunt la jumătatea carierei şi mai pot juca şapte-opt ani de acum încolo. Am învăţat destul din lucrurile pe care le-am făcut greşit până acum”, a
afirmat Ioniţă. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele