Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Alex Ioniţă a surprins după ce a recunoscut că s-a dopat: ”Vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public”

Astra Giurgiu Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19932471/2/alex-ionita-2.jpg

Alex Ioniţă (26 de ani) a recunoscut că s-a dopat în celebrul caz în care mai sunt implicaţi alţi doi jucători de la Astra, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto. Acum, mijlocaşul a venit cu noi precizări şi a punctat că a fost criticat pentru faptul că şi-a recunoscut vinovăţia, dar a oferit şi o declaraţie extrem de interesantă.

Ioniţă a afirmat că toată lumea va avea o surpriză foarte mare, dacă dosarul acestui caz va fi făcut public.

Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar. 

Totuşi, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învăţat să îşi asume greşelile. Am învăţat că în viaţă sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm. Nu am de gând să mint, cu orice risc. Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construieşti ca om.

Stau pe tuşă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat. Nu altcineva. Neplătit şi măcinat de gânduri, fără bază de pregătire şi fără antrenamente profesioniste într-un grup”, a declarat  Alex Ioniţă pentru evz.ro.

Cazul de dopaj în care sunt implicaţi Alexandru Ioniţă II (26 de ani), Kehinde Fatai (30 de ani) şi Takayuki Seto (34 de ani) are mari şanse să ducă la excluderea Astrei din Casa Liga 1. Prezent la audierile susţinute de Agenţia Naţională Anti-Doping, Ioniţă a recunoscut terapia intravenoasă la care a fost supus, cu scopul de a beneficia de clemenţă şi a primi o suspendare mai mică!

Început odată cu publicarea de către o clinică a unor poze în care cei trei fotbalişti ai Astrei erau supuşi procedurilor considerate ilegale, scandalul "Dopaj la Astra" a luat o turnură neaşteptată odată cu ultima audiere. După ce, la final de 2020, a refuzat să dea explicaţii, Alexandru Ioniţă II a admis terapia intravenoasă la care a fost supus. Şi chiar a povestit-o cu lux de amănunte, anunţă GSP.ro! Motivul?

Spre deosebire de ceilalţi doi colegi, ambii trecuţi de 30 de ani, Ioniţă are doar 26 de ani şi speră să se încadreze la pasajul de regulament prin care poate invoca reducerea cu 75% a pedepsei. Asta ar însemna o pauză de doar un an şi revenirea pe teren la 27 de ani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt