Ultima oră
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Alex Ţîrlea, viitorul fundaş dreapta al echipei naţionale? "Au fost 10 ani foarte buni la Real Madrid" VIDEO

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20385209/1/alex-tirlea.jpg

Fundaşul dreapta Alexandru Ţîrlea (21 de ani) a fost convocat în premieră la echipa naţionala de tineret şi a jucat 80 de minute în partida de antrenament cu FC Buzău. Ţîrlea s-a născut în Spania şi s-a format ca fotbalist la academia clubului Real Madrid.

În prezent, Ţîrlea este legitimat la Deportivo Alaves B şi joacă în liga a treia spaniolă.

România Under 21 a început pregătirea pentru EURO 2023, competiţie unde şi-a asigurat prezenţa din postura de ţară organizatoare. Într-un meci amical, ‘tricolorii’ vor întâlni Georgia, pe 7 septembrie, la Voluntari, de la ora 21:00.

"M-am născut în Spania, părinţii mei au ajuns în Spania acum peste 20 de ani. Acolo am fost crescut, dar m-am obişnuit să vorbesc şi româneşte. Prima mea convocare a fost la U17, am avut un meci amical cu Danemarca.

Au fost 10 ani foarte buni la Real Madrid, foarte intenşi. Au fost foarte mulţi jucători de mare calitate, care m-au ajutat să-mi cresc calitatea. Sunt foarte mândru. Spiritul de învingător e foarte important acolo.

Ca fundaş, cel mai important lucru e să-ţi ajuţi echipa defensiv, să fii foarte concentrat. Apoi, să fii foarte bun pe faza ofensivă face diferenţa.

Ar fi ceva foarte important să joc la EURO U21, o mândrie să-mi reprezint ţara, sper ca prin muncă să reuşesc acest lucru", a spus Alexandru Ţîrlea, pentru FRF TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele