Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

Alexa, nemulţumit de tragerea la sorţi. Motivul pentru care se teme de UTA

Liga II Publicat pe 17 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19394131/1/alexa.jpg

 
Dan Alexa (40 de ani) s-a declarat nemulţumit de tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii 2, unul în care Rapid va juca trei meciuri dintre primele patru pe teren străin. Antrenorul din Giuleşti se teme de partida cu UTA, pe care ar fi vrut să o dispute pe propriul teren.
 
Plecată din urna a doua, Rapid ştia că va juca doar două meciuri pe teren propriu şi trei departe de casă. Iar sorţii i-au scos în cale o deplasare la Mioveni, urmată de una la Ploieşti, două echipe care-l sperie puţin pe Dan Alexa: "Indiferent cu cine am fi căzut în prima etapă, fiecare meci e ca o finală. Începem cu două deplasări, iar ăsta poate fi un neajuns. Dar din cauza faptului că suntem pe locul 6 vom juca trei meciuri în deplasare.
 
Cu Mioveni va fi un meci foarte greu, e o echipă care a schimbat antrenorul şi şi-a anunţat intenţia de a promova. E o echipă cu foarte mare experienţă la nivelul Ligii 2. În etapa a doua mergem la Petrolul, o echipă care a investit foarte mult şi care va face totul pentru a promova.
 
Dar noi suntem Rapid, mergem încrezători acolo. Trebuie să ne pregătim foarte bine. Sunt cinci finale în care trebuie să dăm absolut totul şi cu ajutorul lui Dumnezeu o să promovăm", a declarat tânărul tehnician al giuleştenilor, pentru pagina oficială de facebook a clubului.

Ar fi vrut UTA la Bucureşti

Considerată mare favorită la promovarea directă, UTA pleacă în cursă cu un avans de cinci puncte, dar şi cu trei meciuri din cinci jucate la Arad, acolo unde, susţine Alexa, condiţiile îi vor defavoriza pe vişinii: "Vom juca la Arad, terenul de acolo este diferit de celelalte din Liga a II-a, ei sunt avantajaţi. Dar exista posibilitatea să întâlnim UTA chiar în primul meci. Cu siguranţă ne-am fi dorit să jucăm cu UTA la Bucureşti pentru că suntem mai obişnuiţi cu terenul de iarbă, dar asta e situaţia. E un program pe care îl începem cu dezavantajul de a juca două meciuri în deplasare, chiar dacă se joacă fără spectatori. Dar nu trebuie să ne găsim niciun fel de scuze", a mai punctat "Chirurgul".
 
Programul Rapidului în play-off-ul Ligii 2:
  • Etapa 1: CS Mioveni - Rapid
  • Etapa 2: Petrolul Ploieşti - Rapid
  • Etapa 3: Rapid - FC Argeş
  • Etapa 4: UTA - Rapid
  • Etapa 5: Rapid - Turris Oltul
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele