Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Alexander Zverev, lecţie de fairplay după ce l-a eliminat pe Novak Djokovic: ”Rămâne cel mai mare jucător al tuturor timpurilor”

Tenis Publicat pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20327017/1/twitter-atp-2.jpg

Germanul Alexander Zverev şi-a cerut scuze pentru că l-a eliminat pe Novak Djokovic, în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Zverev afirmă că Djokovic este cel mai mare jucător din istorie şi ştie cât îşi dorea acesta să "Golden Slam", adică aurul olimpic şi cele patru grand slam-uri într-un an.

"Îmi cer scuze, îmi pare rău pentru el. Rămâne cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. Ştiu că a venit aici să-şi graveze numele în istorie, că voia să facă Golden Slam. Dar nu se poate să câştigi tot timpul", a declarat Zverev.

Djokovic a câştigat în acest an la Australian Open, Roland-Garros şi Wimbledon şi mai are şansa de a obţine titlul şi la US Open.

El va juca pentru bronz cu Pablo Carreno şi este în semifinale la mixt alături de Nina Stojanovici.

Pentru Zverev, faptul că a ajuns în finală la JO este una dintre cele mai marei reuşite ale carierei sale.

"Aici nu joc doar pentru mine sau pentru apropiaţii mei, ci pentru toţi sportivii, toţi oamenii care au rămas în Germania şi mă urmăresc. Olimpiada este cel mai mare eveniment sportiv din lume", a afirmat Zverev.

În fnală, jucătorul de 24 de ani va evolua contra rusului Karen Hacianov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele