Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Alexandru Albu, uluit de faptul că UTA a renunţat la serviciile sale. ”Eu aş fi dorit să rămân la Arad, nu-mi place să mă plimb în fiecare an”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20243063/1/albu.png

UTA Arad a anunţat că se desparte de 11 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul pentru sezonul trecut. UTA a încheiat play-out-ul Ligii 1 pe locul 2.

Fotbaliştii care nu vor face parte din lotul UTA pentru viitorul sezon competiţional al Ligii 1 sunt Alexandru Albu, Valentin Buhăcianu, Cristian Melinte, Andrei Peteleu, Adrian Petre, Simo Rompoulakou, Neluţ Roşu, Ciprian Rus, Denis Rusu, Dragoş Tescan şi Albert Voinea.

Alexandru Albu s-a declarat uluit de faptul că arădenii au decis să renunţe la serviciile lui. Acesta a evoluat în Casa Liga 1 sub formă de împrumut, de la Concordia Chijna.

„După un an şi jumătate, mi-am luat şi eu trei săptămâni de vacanţă, m-am deconectat total de fotbal şi am stat alături de familie. Apoi, zilele trecute am văzut acel anunţ în presă, care m-a surprins puţin. Nimeni de la UTA nu m-a sunat să-mi spună ceva, aşa că l-am sunat pe Bogdan (n.a. Apostu, impresarul fotbalistului) să cer lămuriri.

Iniţial, mi-a spus şi el că nu ştie nimic, dar mai apoi mi-a transmis că UTA şi Chiajna nu s-au înţeles în privinţa mea. Ştiu şi eu că suma de transfer cerută pe mine e destul de mare pentru fotbalul românesc, mă gâdeam că – poate – se poate prelungi împrumutul. Eu aş fi dorit să rămân la Arad, nu-mi place să mă plimb în fiecare an, cu atât mai mult cu cât urma un sezon cu suporteri în tribune şi aş fi vrut să simt şi eu căldura lor în timpul meciurilor.

În plus, de la UTA am ajuns să fiu convocat şi la echipa naţională, dar şi eu cred că am dat tot ce am avut mai bun pentru echipă. Asta e, UTA a fost, poate, cea mai importantă bornă din cariera mea de până cum, îi urez mult noroc în noul sezon şi cine ştie ce ne rezervă viitorul. Poate într-o zi voi reveni la Arad”, a explicat Albu Pro Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele