Ultima oră
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie

Alexandru Creţu a dat cărţile pe faţă după ce a fost dat afară de la FCSB: „N-a fost strict legat de fotbal. Nu sufăr”

CS Universitatea Craiova Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20409432/1/creu.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a 10-a din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Houri '18 (penalti), Ivan '52, Cîmpanu '58, Căpăţână '62 şi Markovici '90+1. 

Pe teren s-a aflat şi Alexandru Creţu, fotbalistul care a fost dat afară de la FCSB după doar 7 partide. Pentru acesta a fost debutul la Craiova, iar la final a vorbit despre despărţirea de clubul lui Gigi Becali.

„Am rămas cu un semn de întrebare (n.r - după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic şi asta nici nu m-a doborât, nici nu m-a... am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulţumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu mine", a declarat Creţu după debutul la Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt