Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Alexandru Creţu continuă să impresioneze în Slovenia! Mijlocaşul dorit de FCSB a dat o pasă de gol

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20007912/1/cretuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

Mijlocaşul Alexandru Creţu a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa, NK Maribor, a câştigat-o, în deplasare, scor 4-0, în faţa formaţiei Tabor Sezana, în etapa a 23-a a campionatului Sloveniei.

Internaţionalul român, care a fost integralist, a pasat decisiv la reuşita de 3-0 a lui Jan Mlakar din minutul 62.

Maribor a urcat pe primul loc în clasament, cu 43 de puncte, unul mai mult decât Olimpija Ljubljana, care însă are un meci mai puţin disputat.

Alexandru Creţu (28 de ani) mai are contract până în vară cu Maribor. 400.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului central.

FCSB negociază cu Creţu un contract valabil din iunie 2021. Este un jucător polivalent, care se descurcă excelent în centrul defensivei, ca închizător sau ca fundaş dreapta. La echipa naţională, Mirel Rădoi l-a folosit ca mijlocaş defensiv.

Alexandru Creţu a evoluat în Casa Liga 1 doar la Poli Iaşi, de unde s-a transferat în 2017 în Slovenia. La finele anului trecut, campioana CFR Cluj s-a interesat de serviciile lui.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri