Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Alexandru Creţu, gest de suflet pentru Poli Iaşi. Anunţul făcut de internaţionalul român

Poli Iași Publicat pe 10 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19477077/1/rps5296-1.jpg

Fotbalistul Alexandru Creţu, care a debutat săptămâna trecută în prima reprezentativă, a anunţat că oferă abonamente pentru zece persoane la meciurile echipei Poli Iaşi, pentru oameni care nu au posibilitatea financiară să le cumpere.

“Și eu sunt IEȘEAN PENTRU POLI!

În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis cele mai frumoase gânduri după debutul la prima reprezentativă a României. Desigur, foarte multe mesaje au fost de acasă, din Iași, acolo unde m-am format și am jucat la Poli. Este și echipa la care mi-aș dori să revin cândva. Până atunci, urmăresc activitatea din Copou. Am văzut campania "Ieșeni pentru Poli" și am nevoie de ajutorul vostru, al fanilor alb-albaștri. Vreau să ofer abonamente pentru 10 persoane care și-ar dori să asiste la meciuri și nu au posibilitatea financiară să le cumpere. Știu cât de importanți sunt suporterii pentru o echipă și mi-aș dori să reveniți cât mai redepe în tribune. Până atunci vă doresc să vă bucurați de victorii ale echipei de suflet!

(Cei care își doresc sa participe, rog sa lase un comentariu/mesaj de susținere la aceasta postate. Selecția se va face în mod aleatoriu.)”, a notat Creţu pe Facebook.

Alexandru Creţu, care este legitimat la Maribor, a jucat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele