Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Alexandru Creţu, trimis de U. Craiova în Serbia după accidentare. UPDATE: Fundaşul, pe cale să debuteze pentru ”leii din Bănie”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20394331/1/alexandru-cretu-craiova.jpg

Alexandru Creţu (29 de ani) nu a apucat să joace vreun meci pentru Universitatea Craiova, pentru că s-a accidentat. La puţin timp după ce a semnat cu oltenii, după o scurtă perioadă petrecută la FCSB, Creţu a avut primele probleme medicale, probleme cu care se confruntă, de altfel, şi acum. Se pare că oficialii din Bănie au luat decizia să îl trimită în Serbia.

UPDATE: Creţu este aproape să revină la U. Craiova şi chiar să debuteze. Conform Fanatik, fundaşul şi-a revenit după accidentare, iar oltenii se pot baza pe el în scurt timp. Sunt şanse, se pare, să fie în lot chiar în următoarea partidă, din Casa Liga 1, cu Dinamo.


Ştirea iniţială

Potrivit Fanatik, Alexandru Creţu va merge la celebrul vraci deja, în Casa Liga 1, Marijana, pentru a forţa revenirea, o recuperare cât mai rapidă. “Alexandru Creţu are o problemă musculară şi probabil va fi indisponibil două-trei săptămâni. În rest, echipa s-a pregătit foarte bine, am avut o perioadă foarte bună şi sper să se vadă asta şi pe teren.

Creţu a avut o lovitură în muşchi la un antrenament, dar a fost mult mai grav şi, din păcate, va lipsi. Eu am zis perioada maximă, dar sper să intre mai repede cu noi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf înaintea partidei cu Sepsi.

Creţu a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani cu Universitatea Craiova, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. În vârstă de 29 de ani, Creţu a mai evoluat la CSMS Iaşi, Corvinul, Olimpija Ljubljana şi NK Maribor.

La FCSB, Creţu a jucat în 7 meciuri, cinci în Casa Liga 1 şi două în Conference League. În ultima rundă, cu Rapid, a prind doar 45 de minute. Creţu nu a plecat oricum de la FCSB, el solicitând nu mai puţin de 100.000 de euro în schimbul despărţirii, mai ales că avea un salariu destul de bun în contract.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri