Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Alexandru Dedu a făcut marele anunţ. Când speră să se reia competiţiile de handbal

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19430106/1/ded.jpg

Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbaş a declarat că în contextul evoluţiei pandemiei de Coronavirus, reluarea competiţiilor de handbal sunt puse serios sub semnul întrebării. Oficialul a declarat că are nevoie de câteva zile pentru a oferi un răspuns decisiv.

Într-un moment de anormalitate, să văd echipele pregătindu-se pe stadioane de fotbal este o normalitate. Nu ştiu cât va mai dura această situaţie, mai avem aproape două săptămâni timp să luăm o decizie cu privire la desfăşurarea competiţiilor în luna august. Dacă echipele nu vor avea minim 10 zile, două săptămâni de pregătire în sală în condiţii de joc, nu vom avea aceste evenimente luna următoare. Nu ştiu dacă vor fi meciuri, este posibil să fie, posibil să nu fie. Noi am încercat prin tot ce am putut să-i stimulăm pe sportivi să-şi continue activitatea, pentru că mai devreme sau mai târziu pandemia se va termina şi n-am vrea să vedem că anumite structuri se vor desfiinţa şi că sportivii se accidentează”, a declarat Dedu.

Competiţiile la masculin sunt programate din 15-16 august, cu Final 4 al Cupei României, iar din 20 august ar trebui să înceapă Liga Zimbrilor. Fetele ar trebui să intre în meciurile oficiale din 20 august, cu Cupa României, iar din 27 august ar fi startul primei etape din Liga Florilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele