Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Alexandru Ioniţă nu ia în calcul altă ofertă, dacă Rapid îl vrea: ”E prima opţiune”. UPDATE: Anunţul giuleştenilor

Rapid Publicat pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20386635/1/cfr-cluj-astra-giurgiu-semifinale-cupa-romaniei-3-04-2019.jpg

Alexandru Ioniţă se poate întoarce liniştit acasă acum, după ce a rezilitat contractul cu CFR Cluj. Mijlocaşul de 26 de ani a declarat că este pregătit să revină la Rapid, dar cu toate acestea totul depinde de oferta giuleştenilor, dacă îi vor trimite un contract sau nu.

UPDATE: Şansele ca Ioniţă să ajungă la Rapid sunt foarte mari, după cum a declarat patronul giuleştenilor, Victor Angelescu.

Are uşile deschise la noi şi o să avem discuţia decisivă luni sau marţi. Să vedem în ce condiţii vine la Rapid. Nu am avut timp, pentru că am fost prinşi cu meciul de la Arad. A fost şi Daniel Niculae plecat acolo.

A rămas ca săptămâna viitoare să ne vedem cu el. Eu zic că da (n.r. sunt şanse mari să revină la Rapid)”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.


Cert este că Alexandru Ioniţă nu ia în calcul vreo altă propunere, în cazul în care Rapid îl va anunţa că îl vrea. Încă de lunile trecute mijlocaşul recunoştea că îşi doreşte neapărat să se întoarcă în Giuleşti.

Am reziliat luni, da. Aştept acum să se oficializeze. Trebuie să primesc decizia de la Comisie. Nu ştiu prea multe, e prima dată când îmi reziliez un contract. 

Acum, prima opţiune e Rapid. Daniel Niculae, preşedintele clubului, a discutat mai mereu cu Marius Niculae, care va fi impresarul meu. Vom vedea.

Cel mai important e să revin în fotbal. Am stat mult timp departe şi nu mai suportam. Aştept să mi se termine suspendarea, pe 30 septembrie, şi sper să mă antrenez deja cu echipa cu care voi semna. Abia aştept să revin. De la 1 octombrie pot juca. Din punct de vedere fizic, sunt pregătit. Dar, oricât de mult te-ai antrena singur, e altceva cu echipa. Am nevoie de meciuri, să mă antrenez cu echipa”, a spus Ioniţă pentru Gazeta Sporturilor.

Ioniţă a fost suspendat de ANAD, alături de Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, după ce au fost surprinşi la o clinică în timp ce i se administrau substanţe vitaminizante în cantităţi interzise. La 35 de ani, pe final de carieră, Seto şi-a găsit însă angajament în fotbalul românesc şi a semnat cu Petrolul Ploieşti.

Ioniţă va rămâne la un nivel înalt în România, din câte se pare, în Casa Liga 1, dar Kehinde Fatai e încă sub contract cu Astra, echipă retrogradată în Liga 2 la finalul sezonului trecut.

Cota lui Ioniţă a scăzut la 100.000 de euro

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele