Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Alexandru Maxim se poate întoarce la Gaziantep. Marius Şumudică: ”Negocierile continuă”

Stranieri Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19445322/1/alexandru-maxim.jpg

Alexandru Maxim va rămâne din vară, potrivit presei din Germania, la Mainz. Nemţii nu mai sunt dispuşi să îl cedeze pe perioadă determinată de timp şi vor să îl dea definitiv. Problema este că solicită o sumă mare de bani, iar Gaziantep, echipă la care a fost împrumutat în acest sezon, nu poate să ofere banii. Mai mult, clubul antrenat de Marius Şumudică nu poate să îi garanteze lui Maxim nici plata unui salariu de nivelul celui din Germania.

Antrenorul român speră însă ca mijlocaşul să revină la echipa pe care o pregăteşte, pentru că e gata să aibă o ţintă mult mai înaltă şi să prindă cupele europene. ”Ne dorim să rezolvăm mai multe transferuri, avem pe listă atât jucători turci, cât şi străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom şi despărţi de anumiţi jucători. Vrem să continuăm cu Alex Maxim şi Olarenwaju Kayode (n.r. împrumutat în ultimul an de la Şahtior). Negocierile continuă în acest moment.

Cred că putem reuşi şi mai multe sezonul viitor dacă rezolvăm transferurile pe care ni le dorim şi dacă nu vor apărea probleme majore”, a declarat Marius Şumudică, pentru publicaţia turcă Fanatik.

Publicaţia turcă Gaziantepgunes a anunţat faptul că, Alexandru Maxim este şi în vizorul celor de la Antalyaspor, care au ocupat locul 8 în campionat, fără şanse la un loc cupă europeană. Internaţionalul român a traversat o perioadă excelentă de când a venit la Gaziantep, sub comanda lui Marius Şumudică, în 15 partide, reuşind să marcheze de 7 ori şi să dea 2 pase de gol.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele