Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Alexandru Pelici, dezamăgit de randamentul elevilor săi. ”Dacă fructificam situaţiile pe care le-am avut”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20493535/1/pelici-bun.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Garutti 33’ (autogol) şi Mitrea 88’ (penalty).

Alexandru Pelici a declarat la finalul partidei că echipa sa ar fi putut obţine alt rezultat, dacă ar fi avut mai multă claritate la finalizare, când scorul era 0-0.

 ”Jocul a avut anumite momente psihologice în care balanţa putea să încline spre noi, dacă am fi fost mai atenţi.

Dacă fructificam situaţiile pe care le-am avut, şi aici vorbesc de momentul de la 0-0, Blănaru, singur cu portarul, când a lovit prost mingea, la 1-0 puteam să reintrăm în joc dacă egalam din penalty sau la una din ocaziile acelea mari ale lui Toma.

Păcat că au fost două reprize diametral opuse, mă refer la jocul nostru. Una în care am evoluat slab, dar chiar şi aşa slab cum a fost, repet, puteam să conducem dacă Blănaru ar fi fructificat acea situatie la 0-0.

A doua repriză cred că am fost mult mai prezenţi, mult mai agresivi, am făcut ceea ce trebuia să facem şi în prima repriza, ne-am creat situaţii, totul culminând cu raterea acelui penalty.

Trebuie sa exersam mai mult loviturile de la 11 metri, e vorba de concentrare, de execuţie, o să vedem”,
a declarat Pelici, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele