Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Alexandru Pelici îşi felicită jucătorii pentru victoria cu Sepsi. ”Încerc să dau şanse jucătorilor care au adus echipa aici”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20335041/1/rps3450.jpg

Surpriză în primul meci al zilei din Casa Liga 1! CS Mioveni a reuşit prima victorie de la promovare. Formaţia lui Alexandru Pelici s-a impus pe terenul lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 2-1. Covăsnenii au arătat cu o echipă timorată, eliminarea din Conference League s-a simţit puternic în joc.

Antrenorul celor de la Mioveni a luat o decizie curajoasă şi l-a titularizat pe Răzvan Ducan, un portar de 20 de ani, împrumutat la FCSB.

„Din punct de vedere al jocului e clar că Sepsi a condus ostilităţile din primul până în ultimul minut. Nu am făcut un joc extraordinar, dar îmi felicit jucătorii că au luptat. Ne-am dorit foarte mult să luăm puncte pe acest teren unde se câştigă foarte greu. S-a întors şansa şi de partea noastră. Au practicat un fotbal mai bun, au avut o posesie net superioară, dar noi am avut atacurile rapide mai periculoase, ne-am apărat mai jos şi s-au expus. Am speculat greşelile lor şi că au jucat cu linia de fund mai sus.

Încerc să dau şanse jucătorilor care au adus echipa aici. Ducan este unul dintre ei… Voiam să văd dacă putem să ne bazăm pe el sau nu. Şi-a făcut treaba foarte bine, îl felicit şi ne-a arătat că putem merge în continuare cu aceşti doi portari.

O să jucăm cu echipa campioană în etapa următoare, au prima şansă chiar dacă jucăm pe teren propriu. Dar fotbalul este greu şi se poate întâmpla orice”, a declarat Pelici, la flash-interviuri.

Rezumatul meciului Sepsi - Mioveni 1-2

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele