Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Alexandru Pelici, supărat pe jucătorii săi. ”Am făcut greşeli pe care le vom analiza. Trebuie să fim bărbaţi şi să ne revenim”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20432295/2/pelici-bun.jpg

FCSB s-a impus categoric în faţa celor de la CS Mioveni, la capătul unui meci disputat în condiţii extreme pentru „roş-albaştri”. În lipsa multor fotbalişti şi a întreg staff-ului tehnic, au reuşit să câştige spectaculos 3-0.

Alexandru Pelici a preferat să nu comenteze maniera de arbitraj, însă a declarat că este supărat pe elevii săi şi este de părere că mai sunt multe lucruri de corectat.

„Am încercat să jucăm cu curaj şi să punem probleme. Timp de 44 de minute, nimic nu prevestea rezultatul final. Dar le-am uşurat munca şi în 10 oameni a fost greu pentru noi. Prin revenirea lui Tănase, FCSB a avut un avantaj foarte mare, s-a simţit asta. 3-0 e un rezultat ruşinos pentru noi.

Am făcut greşeli pe care le vom analiza. Trebuie să fim bărbaţi şi să ne revenim. Nu mai discut arbitrajul. Avem multe de corectat, trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem noi de făcut.

E normal să fie nemulţumiri, cât timp nu se acumulează puncte. Deocamdată, suntem în obiectiv, pe locul 12, loc neretrogradabil”,
a declarat Pelici, la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele