Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Alexandru Stan şi-a găsit echipă! Cu cine semnează după plecarea de la FCSB

Poli Iași Publicat pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20270602/1/alexandru-stan.jpg

Rămas liber de contract după plecarea de la FCSB, Alexandru Stan a ajuns să se antreneze cu Poli Iaşi. Fundaşul de 32 de ani este pregătit să joace pentru echipa din Moldova, retrogradată la finalul sezonului trecut din Casa Liga 1 în Liga 2.

Dacă va trece cu bine vizita medicală, Alexandru Stan va semna cu echipa Poli Iaşi, precizează Liga2.ro. În caz contrar, înţelegerea cade. Deşi a plecat de la FCSB, mutarea care e pe cale să o realizeze Stan, cu trecerea în Moldova, ar fi un plus pentru el, mai ales că în ultimele luni în care s-a aflat sub contract cu vicecampioana României nici în lot nu a fost.

A fost trimis să joace la echipa a doua, în Liga 3. Stan ajunsese la FCSB în 2018, de la Astra, când s-au plătit pe el 300.000 de euro. În tot acest timp a jucat doar 14 meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

Poli Iaşi a mai reuşit mutarea lui Andrei Istrate, de la FCSB. Atacantul de 19 ani va semna şi va fi prezentat oficial, după ce va trece testele medicale. Aşa cum se şi cazul lui Stan.

Printre jucătorii care au mai plecat de la FCSB în această vară se numără Lucian Filip, Aristidis Soiledis sau Alexandru Buziuc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele