Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Alibec a revenit pe teren pentru Kayserispor, la 3 luni după accidentare

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20120680/1/alibec-2.jpg

Denis Alibec a fost introdus pe teren spre finalul meciului Konyaspor – Kayserispor, scor 0-0, în etapa cu numărul 35 din Superliga Turciei. Atacantul a jucat primele minute după accidentarea suferită acum trei luni.

Denis Alibec s-a accidentat la jumătatea lunii ianuarie, după ce reuşise un meci excelent, în care marcase două goluri, cu Istanbul Başakşehir, campioana en titre din Turcia. Kayserispor, condusă atunci de Dan Petrescu, câştiga cu 2-0.

După accidentarea la inghinali, oficialii lui Kayserispor anunţau că sezonul este încheiat pentru Denis Alibec, însă recuperarea atacantului român a decurs excelent.

La Konya, Alibec a fost introdus pe teren în minutul 88, în locul lui Pedro Henrique. Ceilalţi doi români de la Kayserispor, portarul Silviu Lung şi fundaşul Cristian Săpunaru, au fost rezerve.

Kayserispor are 6 meciuri consecutive fără victorie în campionatul Turciei şi n-a marcat în ultimele două runde.

Echipa lui Alibec, Săpunaru şi Lung Jr este în zona retrogradării, pe locul 17, dar riscă să fie depăşită de Başakşehir.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20120680/2/clasament-turcia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri