Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Galatasaray - Kayserispor 1-1. Punct mare obţinut de echipa lui Silviu Lung, Săpunaru şi Alibec în direct le Look Sport+!

Superlig Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19626302/2/alibec.jpg
 

Silviu Lung Junior, eroul primei reprize

În condiţiile în care Împăratul Terim nu s-a putut baza pe vedetele Arda Turan, Muslera, Babel şi Falcao, Kayseri, echipă mică în Turcia, a mers la Istanbul cu obiectivul de a scoate un punct. Silviu Lung Junior, Săpunaru şi Alibec au început din primul minut, dar tactica defensivă a făcut ca doar goalkeeper-ul retras de la echipa naţională să iasă în evidenţă. Mai întâi cu o intervenţie în poziţie de 1 vs. 1 cu Akbaba (8), apoi cu un reflex bun la o lovitură de cap (20), un altul în minutul 25 şi o paradă de excepţie în faţa lui Feghouli (39). În prelungirile reprizei, deşi accidentat, olteanul i-a refuzat golul lui Mbaye Diagne, apoi s-a prăbuşit în lacrimi pe teren. Nu a mai revenit de la cabine, la fel cum a fost şi cazul lui Alibec.

Kayseri smulge un punct în zece oameni!

Rămas să conducă defensiva lui Kayserispor cu banderola de căpitan pe braţ, Săpunaru a avut o misiune şi mai grea din minutul 63, când VAR a dictat penalty şi eliminare pentru Celik, după un fault la Linnes. Diagne a transformat şi a marcat ceea ce părea că va fi golul victoriei, dar Zeii Fotbalului au avut alte planuri. În minutul 72, la primul şut spre poarta adversă, Kayseri a egalat prin Gustavo Campanharo, după o respingere greşită a defensivei lui Fatih Terim.
 

Iar rezultatul de egalitate îi permite echipei celor trei români să întrerupă o serie de trei înfrângeri consecutive. În timp ce Kayserispor ajunge la şapte puncte în opt etape şi ocupă locul 18, primul retrogradabil, Galata face 17 şi ratează şansa de a se apropia la un punct de Alanyaspor şi Fenerbahce, echipele aflate la egalitate pe primul loc din Superliga Turciei.

Galatasary - Kayserispor 1-1 (Diagne pen. 63 / Campanharo 71)

  • Galatasaray: Ozturk - Linnes, Donk, Marcao, Saracchi - Taylan - Feghouli, Emre Akkbaba, Emre Kılınc, Caglayan - Mbaye
  • Kayserispor: Silviu Lung jr. (Cipe 46) - Kvrzic, Săpunaru, Kolovetsios, Subaşi - Attamah, Campanharo - Lennon, Manuel Fernandes, Celik - Alibec (Parlak 46)

Minutul 71: GOL KAYSERI! Defensiva Galatei respinge greşit o centrare din stânga, mingea ajunge la Gustavo Campanharo, iar acesta înscrie cu un şut violent!


Minutul 63: ELIMINARE KAYSERI ŞI GOL GALATA! Celik îl faultează în careu pe Linnes, VAR acordă penalty, iar mijlocaşul oaspeţilor vede al doilea galben şi e eliminat. Mbaye Diagne marchează sigur, fără şanse pentru înlocuitorul lui Silviu Lung!


Minutul 46: Silviu Lung nu mai poate continua şi e înlocuit cu Cipe. Iese şi Alibec!


Minutul 45+3: Accidentat la şold, Silviu Lung face adevărate minuni! În prelungirile primei reprize, românul mai are un reflex superb în faţa lui Mbaye, apoi se pregăşeşte pe teren şi plânge în hohote din cauza durerii!


Minutul 39: Lung, la a patra paradă! Trupa lui Fatih Terim continuă să pună presiune, îl eliberează pe Feghouli, dar şutul fostului jucător din Premier League e scos de sub bară de Silviu Lung Junior. Ce meci face românul!


Minutul 25: Kayserispor continuă să fie presată în propria jumătate, dar Silviu Lung îşi ţine echipa în viaţă. De această dată, fostul campion cu Astra scoate de la colţul scurt un şut violent al lui Kilinc.


Minutul 20: Silviu Lung rezistă! Goalkeeper-ul oaspeţilor e nevoit să intervină la o lovitură de cap din apropiere, apoi e salvat de bară, la o altă reluare cu capul.


Minutul 10: Silviu Lung Junior, excelent! O minge peste apărarea condusă de Săpunaru îl lasă liber pe Akbaba, dar fiul lui Silviu Lung are o intervenţie excelentă!


Săpunaru, Alibec şi Lung jr. vor fi faţă în faţă cu o echipă care şi-a regăsit forma după un start slab de campionat. Galatasaray a câştigat ultimele trei partide din SuperLig, iar după opt meciuri ocupă locul 3 în clasament, cu 16 puncte.

De cealaltă parte, Kayserispor este şi în acest sezon implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, iar în acest moment ocupă locul 18 (primul retrogradabil), cu doar 6 puncte, din şapte partide. Kayseri are trei înfrângeri consecutive în campionat, dar o victorie pe terenul Galatei i-ar ajuta pe Alibec & Co să urce peste linia retrogradării.

  • Galatasaray - Kayserispor, LIVE pe Look Sport+, luni, de la 18:30
mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele