Ultima oră
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook

ALIN MINTEUAN, OPTIMIST ŞI DUPĂ INTERDICŢIA PRIMITĂ DE CFR CLUJ LA TRANSFERURI. „AVEM UN LOT VALOROS ŞI DESTUL DE NUMEROS, NU E NICIO PROBLEMĂ”

Video Publicat pe 21 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232177/1/minteuan.png

CFR Cluj s-a impus clar la Voluntari, 4-0, şi termină pe primul loc sezonul de toamnă. Chiar şi aşa, campionii au bătăi de cap, după ce echipa din Gruia a primit interdicţie la transferuri. Secundul lui Dan Petrescu, Alin Minteuan, spune că CFR Cluj se poate descurca şi în aceste condiţii.

„Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă. Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan, la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul a explicat şi motivele pentru care Dan Petrescu nu a mai ajuns azi să dea interviu. „Am înţeles că trebuie să plece mai repede şi de aceea nu a venit la interviu. Va da o masă de ziua lui, vom merge acum acolo”, a adăugat Minteuan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele