Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Alisson nu va putea evolua câteva săptămâni din cauza accidentării la umăr

Premier League Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19503462/1/alisson.jpg

Alisson Becker va absenta pentru mai multe săptămâni din cauza accidentării suferite înaintea ultimei etape disputate de Liverpool în Premier League, cu Aston Villa. Se pare că problema este una cât se poate de importantă la umăr, iar brazilianul va sta pe bară şi în meciurile naţionalei ţării sale, dar şi în următoarele etape din prima ligă engleză.

Accidentarea ar putea să îl facă indisponibil până spre finlalul lunii octombrie. Se pune la îndoială posibilitatea să îşi revină şi pentru meciul din Liga Campionilor, cu Ajax Amsterdam, de pe 21 octombrie.

Ieri a avut loc un incident nefericit la antrenament: doi jucători s-au ciocnit, unul s-a ridicat, iar celălalt nu. Cel care nu s-a ridicat a fost Ali”, a declarat Klopp înaintea startului partidei cu Aston Villa.

Liverpool a suferit, duminică seară, cea mai mare umilinţă din istoria clubului: campioana Angliei a fost distrusă de Aston Villa, scor 7-2, într-un meci în care defensiva lui Jurgen Klopp a fost lovită de ghinion la mai multe faze. Jurgen Klopp a fost destul de liniştit după meciul pierdut.

 Antrenorul ”cormoranilor” a luat toate acuzaţiile care au căzut asupra portarului Adrian şi l-a scutit pe acesta de noi critici. Klopp a afirmat că a fost pură întâmplare înfrângerea lui Liverpool, fiind mulţumit de jocul echipei şi de faptul că au fost ceva şanse de gol din partea jucătorilor săi.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele