Ultima oră
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit" VIDEO EXCLUSIV | Transferul lui Măţan în MLS, contestat: "Nu e un mediu bun. Campionatul nu e potrivit"
EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el" EXCLUSIV | Stanciu şi Ianis, analizaţi la Fotbal Look: "Iese mai mult în evidenţă, trec mai multe mingi pe la el"
Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane Fanii lui Dinamo pregătesc schimbarea: Gigi Mulţescu, favorit să-i ia locul lui Ionel Gane

Alli solicită împrumutul la PSG

PSG Publicat pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19915094/2/alli.png

Dele Alli îşi cere plecarea de la Tottenham, dar într-un mod surprinzător, sub formă de împrumut, la PSG. Mijlocaşul e în relaţii tensionate cu antrenorul Jose Mourinho, motiv pentru care vrea neapărat să schimbe echipa. Dat fiind faptul că PSG nu poate să ofere prea mulţi bani în schimbul său, pentru a fi în ”balanţă” cu fair-play-ul financiar, Alli solicită cedarea pe perioadă determinată de timp, cel puţin.

Vrea să revină sub comanda lui Pochettino, care l-a descoperit pe când evolua la MK Dons, în ligile inferioare. Argentinianul l-a transferat la Spurs, pentru suma de 5 milioane de lire, moment din care a început să se afirme în fotbalul mare şi a ajuns jucător de bază în naţionala Angliei.

Cum Pochettino a semnat de curând cu PSG, iar Dele Alli vrea să devină din nou un jucător important în Europa, cum putea să încerce o altă variantă, dacă nu sub comanda antrenorului său preferat?

Mourinho l-a certat public pe Alli 

Dele Alli nu mai este fotbalistul care impresiona în Premier League. Presa engleză scrie că vedeta lui Tottenham nu se mai simte bine la echipă şi ar vrea să plece. Jose Mourinho a ieşit cu o declaraţie în care şi-a certat jucătorul pentru atitudinea pe care o etalează în vestiar.

În fiecare vestiar există jucători nefericiţi. Cu siguranţă. Dacă cineva de la mine vă spune că avem doar jucători fericiţi, să ştiţi că nu este adevărat. Sau e vorba de un miracol.

Dar există profesionistul nefericit, cel care este nefericit dar ştie că datoria sa este să lucreze, lucreze, lucreze, lucreze. Şi există nefericitul care cred că nu mai este treaba lui să se lupte şi să muncească în fiecare minut pentru club”, au fost cuvintele dure adresa de Mourinho lui Alli.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele