Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Alte probleme la Astra: procurorii DNA cer 12 ani de închisoare pentru Ioan Niculae!

Superliga Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19933457/1/ioan-niculae.png


Ioan Niculae (66 de ani), cel mai bogat patron din Casa Liga 1, are probleme cu legea. Procurorii DNA cer nu mai puţin de 12 ani de închisoare în Dosarul Interagro, anunţă G4Media.
 
Acuzat de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani, Niculae a primit trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, într-o sentinţă dată de Tribunalul Bucureşti, dar decizia nu a fost, la acea vreme, una cu caracter definitiv. Procurorii suţin că, între august 2008 şi martie 2019, societăţile Interagro SA şi Libarom Agril SRL au încheiat şi derulat un contract fictiv, al cărui obiect era prestarea unor servicii din domeniul publicitar.
 
Miercuri, DNA a ridicat ştacheta şi a cerut pedeasa maximă - 12 ani de închisoare - pentru instigare la evaziune fiscală şi spălare de bani.
 
În plin scandal de dopaj în care este implicată Astra Giurgiu, Niculae se află la o clinică din Italia, unde urmează un proces de recuperare după ce a contactat, la final de 2020, o formă ceva mai gravă de COVID-19.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele