Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Alte transferuri ciudate la FCSB! Becali vrea doi jucători de la Clinceni, pentru a le fi concurenţi lui Vlad şi Panţâru

Superliga Publicat pe 4 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19441134/1/gb.jpg


Gigi Becali, 62 de ani, continuă seria transferurilor ciudate la FCSB: după ce l-a adus pe Alexandru Buziuc şi s-a interesat de Alexandru Albu, îi vrea pe Octavian Vâlceanu şi Mihai Dobrescu, ambii de la Academica Clinceni.
 
Patronul FCSB-ului consideră că nu are un lot destul de numeros pentru a ataca toate fronturile sezonul viitor, iar posturile pe care nu există concurenţă sunt cel de portar, unde Vlad nu are variantă de rezervă, şi cel de fundaş stânga, unde Panţâru e înlocuit, la nevoie, e juniorul Pantea.
 
Astfel, conform gsp.ro, Becali s-a gândit la alte două transferuri de criză, în contextul în care a anunţat public că nu mai are de gând să plătească bani în schimbul jucătorilor. Este vorba despre doi jucători de la Academica Clinceni, ambii cu propunere de prelungire a contractelor pe masă, portarul Octavian Vâlceanu şi fundaşul stânga Mihai Dobrescu.
 
Vâlceanu are o carieră modestă, începută la Sportul şi continuată la FC Juniorul, Viitorul Domneşti şi Academica Clinceni, club la care este împrumutat acum.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19441134/3/ov.jpg
 
La fel e şi situaţia lui Mihai Dobrescu, cel care, până la 27 de ani, a jucat pentru CS Otopeni, Ceahlăul, Chindia, CS Baloteşti, Viitorul Domneşti şi Academica Clinceni.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19441134/2/md.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele