Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Alvaro Morata şi familia lui, din nou ţinta jignirilor şi ameninţărilor pe reţelele de socializare, după meciul cu Italia de la EURO

EURO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 7 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20280727/1/morata.jpg

Atacantul Alvaro Morata şi familia lui au fost din nou ţinta jignirilor pe reţelele de socializare, după ce jucătorul formaţiei Juventus Torino a marcat golul egalizator pentru Spania în meciul cu Italia, din semifinalele Euro-2020, apoi a ratat o lovitură de departajare, în urma căreia squadra azzurra s-a calificat în finala competiţiei, informează marca.com.

În centrul criticilor s-a aflat soţia lui Morata, Alice Campello, care este italiană prin naştere şi a fost insultată pe reţelele de socializare de compatrioţii ei. Campello a prezentat mesajele jignitoare, care i-au atacat chiar şi pe copiii cuplului.

"Copiii tăi vor avea un atac de cord” sau "Să nu îndrăzneşti să postezi imagini cu golul lui Morata, altfel voi veni la tine acasă şi te voi arde în direct pe Instagram" sunt câteva dintre ameninţările primite de ea.

Soţia lui Morata a deplâns mesajele primite şi a avertizat asupra consecinţelor acestora dacă ar fi o persoană "mai fragilă".

"Sincer, nu sufăr după niciunul dintre aceste mesaje. Nici măcar nu cred că este o chestiune de <italieni>, cred că este una de ignoranţă. Dar cred că dacă i s-ar fi întâmplat unei fete mai fragile, ar fi fost o problemă. Să ne amintim că este un sport de a uni şi nu de a da naştere frustrărilor. Sper cu adevărat că, în viitor, pot fi întreprinse acţiuni serioase în legătură cu aceste feluri de oameni, deoarece acest lucru este ruşinos şi inacceptabil", a scris Campello într-un comunicat pe Instagram.

Alvaro Morata a primit ameninţări din partea fanilor şi după faza grupelor. El a fost extrem de criticat după ocaziile ratate la meciurile disputate de Spania în primele partide ale Euro-2020.

"După meciul cu Polonia nu am dormit nouă ore. Am primit ameninţări, familia mea a fost insultată, au fost oameni care mi-au transmis că speră să-mi moară copiii...dar acum sunt bine, poate că în urmă cu mai mulţi ani aş fi fost distrus", a declarat Morata la Cadena Cope, la 24 iunie.

Morata spune că înţelege criticile, dar nu este de acord cu ameninţările: "Poate că nu mi-am făcut treaba cum trebuie. Înţeleg să fiu criticat pentru că nu am marcat, dar mi-ar plăcea ca oamenii să se pună în locul meu şi să-şi imagineze cum e să primeşti ameninţări, să auzi cum oamenii speră să-ţi vadă copiii morţi...Mă deranjează ce transmit soţiei mele, copiilor mei, toate tâmpeniile".

Selecţionerul Luis Enrique consideră că autorii acestor ameninţări nu trebuie să rămână nepedepsiţi şi a cerut intervenţia poliţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele