Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

"Am ajuns în România din întâmplare!" Ce le-a spus Cortacero spaniolilor despre Dinamo: "E ca Real sau Barcelona!"

Superliga Publicat pe 19 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19485838/1/rps3205.jpg

Pablo Cortacero, unul dintre afaceriştii spanioli care au preluat conducerea clubului Dinamo a vorbit pentru presa din ţara natală despre noul proiect de la clubul din Ştefan cel Mare, recunoscând că varianta preluării clubului a reprezentat o surpriză şi pentru el.

Totuşi, Cortacero susţine că implicarea sa e totală şi ambiţiile pe măsură: vrea să o readucă pe Dinamo în Europa şi anunţă noi transferuri.

„Am ajuns în România din întâmplare. Dar ne-am implicat într-un proiect important şi avem multe iluzii şi dorinţă de a munci. În România, echipa e ca Real Madrid sau Barcelona în Spania, cu o masă de fani enormă, dar modul în care a fost gestionată a fost nefericit. Vrem să facem un club profesionist, de top în Europa, începând de la Centrul de Copii şi Juniori. Obiectivul nostru este calificarea în Europa. Mai avem nevoie de trei sau patru transferuri”, a declarat Pablo Cotacero pentru presa din Spania, conform GSP.

Şef nou la Academia lui Dinamo. Pe cine numesc spaniolii

Spaniolul Marcos Rubiño López (49 de ani) va fi noul director al Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo, susţine Cortacero.

Nu voiam să spun nimic, dar Marcos va fi directorul Acedemiei. A acceptat oferta şi aşteptăm să ni se alăture şi să ia decizii”, a spus acesta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele