Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

„Am ajutat clubul cu bani. Aveam o filosofie de joc”. Ionuţ Chirilă nu vrea să plece nici în „ruptul capului” de la Clinceni, deşi i s-a cerut rezilierea!

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20489785/1/dinamo-bucuresti-cs-concordia-chiajna-1-0-liga-1-28-10-2013.jpg

Despărţirea dintre Ionuţ Chirilă şi Academica Clinceni este iminentă. Tehnicianul nu a reuşit să obţină nicio victorie, doar două rezultate de egalitate plus 6 înfrângeri, şi s-a făcut remarcat doar prin declaraţiile de la final, nu şi prin jocul echipei. Aşa cum se cuvine în cazul unui antrenor.

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, i-a cerut tehnicianului rezilierea contractului pe cale amiabilă. Doar că s-a lovit de un refuz. Chirilă vrea să plece doar dacă primeşte o sumă considerabilă de bani.

„M-am prezentat la club şi mi s-a spus din partea primarului că nu voi face antrenament. I-am cerut hârtia de reziliere a contractului. Eu mi-am spus punctul de vedere. Mi-am respectat contractul, am venit, am ajutat financiar clubul cu bani. Mai departe, vedem ce se întâmplă. Sunt la club cu John Ene, «secundul meu», un om admirabil. Clubul să respecte până la capăt contractul dintre noi.

Aveam nevoie de timp. Aveam o filosofie de joc şi aşteptam unele întăriri. Am jucat de la egal la egal cu Rapid, cu Gaz Metan. Să nu uităm că au plecat 10 jucători de la echipa care a ajuns în play-off. Am preluat o echipă în mijlocul campionatului.

Pentru mine, e foarte ciudat că am fost schimbat cu 48 de ore înaintea meciului cu Dinamo. Eu am contract cu Academica Clinceni. Dacă Academica Clinceni îmi va rezilia contractul, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Chirilă, la Pro X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri