Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

”Am alergat foarte mult. Fiecare punct contează”. Alexandru Pelici, fericit că a plecat neînvins de la Clinceni

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20378072/1/pelici.jpg

Academica Clinceni a termiant la egalitate, scor 1-1, partida jucată pe teren propriu contra celor de la CS Mioveni. Ilfovenii au ratat un penalty prin Cascini în minutul 87 şi rămân singura echipă fără victorie în acest sezon de Casa Liga 1.

Trupa lui Ilie Poenaru a făcut o primă repriză foarte bună şi a deschis scorul prin Ventura, după o fază creată de Omoh, însă au cedat ritmul în actul secund, iar Mioveni a egalat prin Buziuc, care a transformat de la 11 metri. La flash-interviuri, Alexandru Pelici a declarat că este extrem de mulţumit cu acest punct şi a ţinut să îşi felicite elevii.

”E un punct câştigat, chiar dacă am avut şansă pe final. A fost Ducan foarte inspirat la penalty. Prima repriză a fost cea mai proastă de când suntem in Liga 1. Clinceniul ne-a taxat. Am intrat cu 0-1 la pauză. A doua repriză a fost cu mult mai bună. Am dominat, am avut şansa să revenim în joc. Am avut şansa să plecăm cu cele trei puncte. Îmi felicit jucătorii pentru acest punct. Este muncit, am alergat foarte mult. Fiecare punct contează”, a explicat antrenorul celor de la Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele