Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

”Am auzit zvonurile despre venirea lui”. Un fotbalist de la Craiova confirmă că este posibil ca Mirel Rădoi să vină la Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19622594/1/cic.jpg

Reagy Ofosi (30 de ani) s-a declarat surprins de plecarea lui Cristiano Bergodi de la Universitatea Craiova şi consideră că italianul a avut motive bine întemeiate care l-au făcut să ia această decizie.

Atacantul a vorbit şi despre posibila venire a selecţionerului Mirel Rădoi, despre care a afirmat că a auzit zvonurile legate de o posibilă preluare a echipei, dar nu ştie nimic concret.

„Nu am vorbit despre antrenori în vestiar, am auzit zvonurile despre venirea lui Rădoi, dar nu-l cunosc şi nu ştiu dacă vine. A fost o surpriză pentru noi plecarea domnului Bergodi, dar probabil a avut motivele lui.

Am lucrat foarte bine cu domnul Papură de când a venit şi vrem să facem treabă bună. În ultimele zile am lucrat tactic, am studiat şi Botoşaniul, domnul Papură m-a întrebat şi pe mine anumite lucruri, dar am văzut că ştie foarte bine ce joacă adversarul şi nu avea nevoie de prea multe amănunte, are multe cunoştinţe despre fotbal”
a declarat Reagy Ofosu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri