Ultima oră
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021

”Am avut o relaţie deosebită cu Dennis şi familia lui. Dar trebuie să îmi fac şi eu dreptate”. Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Dennis Man

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20031313/1/man.jpg

Dennis Man mai primeşte o veste rea, după ce nu a reuşit să se impună titular la Parma, jucătorul urmează să fie dat în judecată de Anamaria Prodan.

Impresarul vrea să îşi recupereze comisionul din transfer, care ar fi undeva la 850.000 de euro. Mutarea în Serie A a fost rezolvată de Giovanni Becali, iar Aneimariei Prodan i s-au oferit 100.000 de euro ca şi compensaţie, din partea lui Gigi Becali.

Suma nu a fost acceptată, iar Anamaria îşi caută dreptatea acum în instanţă, iar dacă va avea câştig de cauză, Man va fi bun de plată.

„Avocatii mei au totul pregătit, cine a greşit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relaţie deosebită cu Dennis şi familia lui. Dar trebuie să îmi fac şi eu dreptate. Sunt în SUA acum.

A fost o periodă tensionată pentru mine, aşa că am decis să nu mai intru în polemici şi să mă liniştesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc”,
a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele