Ultima oră
VIDEO | Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid ACUM pe LOOK SPORT şi LOOK PLUS. Slavia deschide scorul VIDEO | Ultimele trei calificate în grupele Ligii Campionilor se decid ACUM pe LOOK SPORT şi LOOK PLUS. Slavia deschide scorul
Dinamo îşi cheamă căpitanii acasă! După Anton, un alt lider e aşteptat ”Ştefan cel Mare” Dinamo îşi cheamă căpitanii acasă! După Anton, un alt lider e aşteptat ”Ştefan cel Mare”
Monica Niculescu a câştigat duelul cu Irina Bara din primul tur de la dublu feminin, de la Roland Garros Monica Niculescu a câştigat duelul cu Irina Bara din primul tur de la dublu feminin, de la Roland Garros
Atletico Madrid, primele puncte pierdute în La Liga. Luis Suarez a fost titularizat în premieră Atletico Madrid, primele puncte pierdute în La Liga. Luis Suarez a fost titularizat în premieră
Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului Inter cu Ionuţ Radu rezervă a făcut show cu Benevento. Lukaku, omul meciului
Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1! Edi Iordănescu şi-a dat acordul şi s-a întors în Casa Liga 1!

”Am jucat în două meciuri trucate, la Dinamo şi la Steaua”. Dezvălurile bombă ale unui fost atacant. ”Veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa”

Liga I Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19483192/1/arena-nationala1.jpg

Ionel Dănciulescu a recunoscut că a jucat în două meciuri trucate. Culmea, în perioadele în care juca la două dintre cele mai mari echipe din fotbalul românesc, Dinamo şi Steaua. Potrivit fostului atacant, aranjamentele s-au făcut în meciuri care nu aveau miză şi care nu puteau să influenţeze într-un fel sau altul clasamentul.

Ionel Dănciulescu a vorbit, mai amânunţit, despre blatul de la Dinamo. Echipa se afla, la momentul respectiv, în centrul atenţiei anumitor persoane, despre care Dănciulescu nu a vrut să dezvolte prea mult.

Au fost două meciuri trucate. Doar două… Nu pot să zic ce meciuri. Am recunoscut că au fost două. Ambele în România, în străinătate nu am de unde să ştiu. Unul la Dinamo, unul la Steaua. Erau meciuri care nu influenţau clasamentul, dar trebuia să facem egal.

(N.r: legat de Dinamo) Păi el era din ’95 la echipă. Un personaj foarte important. Echipa era mai puternică cu el. Cu el, cu Badea şi Neţoiu, care au făcut enorm la echipă. Mai departe ce s-a întâmplat… nu vreau să mă bag. Eu nu-i percep ca pe nişte duşmani. În perioada lor echipa se lupta. Erau foarte ataşaţi de echipă şi veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa. Oameni care s-au implicat extraordinar în viaţa echipei şi care m-au ajutat”, a recunoscut Ionel Dănciulescu la GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele