Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

”Am jucat în două meciuri trucate, la Dinamo şi la Steaua”. Dezvălurile bombă ale unui fost atacant. ”Veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa”

Superliga Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19483192/1/arena-nationala1.jpg

Ionel Dănciulescu a recunoscut că a jucat în două meciuri trucate. Culmea, în perioadele în care juca la două dintre cele mai mari echipe din fotbalul românesc, Dinamo şi Steaua. Potrivit fostului atacant, aranjamentele s-au făcut în meciuri care nu aveau miză şi care nu puteau să influenţeze într-un fel sau altul clasamentul.

Ionel Dănciulescu a vorbit, mai amânunţit, despre blatul de la Dinamo. Echipa se afla, la momentul respectiv, în centrul atenţiei anumitor persoane, despre care Dănciulescu nu a vrut să dezvolte prea mult.

Au fost două meciuri trucate. Doar două… Nu pot să zic ce meciuri. Am recunoscut că au fost două. Ambele în România, în străinătate nu am de unde să ştiu. Unul la Dinamo, unul la Steaua. Erau meciuri care nu influenţau clasamentul, dar trebuia să facem egal.

(N.r: legat de Dinamo) Păi el era din ’95 la echipă. Un personaj foarte important. Echipa era mai puternică cu el. Cu el, cu Badea şi Neţoiu, care au făcut enorm la echipă. Mai departe ce s-a întâmplat… nu vreau să mă bag. Eu nu-i percep ca pe nişte duşmani. În perioada lor echipa se lupta. Erau foarte ataşaţi de echipă şi veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa. Oameni care s-au implicat extraordinar în viaţa echipei şi care m-au ajutat”, a recunoscut Ionel Dănciulescu la GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele