Ultima oră
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"
Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei

„Am nişte băieţi admirabili!”. Leo Grozavu, în extaz după victoria categorică contra celor de la Iaşi

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19401556/1/leo.jpg

Leo Groazvu a fost eliminat în minutul 4, al partidei din semifinalele Cupei României, contra celor de la Poli Iaşi, pe care covăsnenii au câştigat-o cu 4-1, deşi elevii săi au fost conduşi cu 1-0.

La final, acesta s-a declarat extrem de mulţumit de rezultat, dar şi de jocul efotbaliştilor săi:

„Am nişte băieţi admirabili, care joacă din 3 în 3 zile. Depun nişte eforturi extraordinare. Am făcut o partidă extraordinară. Am revenit după 0-1. Felicit băieţii. O victorie fantastică, după o seară minunată!

Va trebui să tratăm serios jocul de retur. Trebuie să avem şi rezultate bune în campionat, trebuie să rămânem sănătoşi. În mod cert în seara asta s-ar fi umplut stadionul. Tribuna este un aliat al nostru. Ne bucurăm că i-am satisfăcut cu această victorie. Ne dorim să ajungem în finală. Urmează meciul cu viitorul, în Liga 1, o partidă dificilă. Eu ştiu ce înseamnă Viitorul, poate mai mult decât alţii”, a declarat Leo Grozavu la sfârşitul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele