Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

„Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm”. Săndoi a găsit principalul motiv pentru care a pierdut cu UTA

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/19563494/1/sandoi.jpg

UTA Arad a câştigat cu scorul de 1-0, contra celor de la Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa VIII din Casa Liga 1. Pentru formaţia lui Laszlo Balint este primul succes de la revenirea pe prima scenă fotbalistică ”acasă” şi totodată este prima victorie pe arena ”Francisc Neuman”, după renovare.

La flash-interviuri, Emil Săndoi a declarat că acest eşec vine pe fondul absenţelor de lot pe care formaţia sa le-a avut. La gruparea dâmboviţeană fiind multe cazuri active de Coronavirus.

„Am o doză de nemulţumire pentru condiţiile în care am fost obligaţi să jucăm. Am avut absenţi jucători infectaţi cu COVID şi din rândul celor sub 21, dar şi seniori, iar acest lucru s-a văzut în teren. Am fost obligaţi să facem improvizaţii, care, la un moment dat, ne-au costat. Am avut jucători pe care am fost obligaţi să îi introducem pe posturi pe care nu au mai jucat aproape deloc, iar alţii vin după perioade mari de inactivitate şi aici mă refer la Cherchez, Diaz, Martac. Totuşi, am încercat să îi introduc pe parcurs, să schimbăm ceva, dar mă aşteptam să fie greu şi pentru ei, pentru că se pregătesc de puţin timp cu echipa. Nu au ritm de joc, antrenamentul e ceva, jocul altceva. Cred că absenţele pe care le-am avut astăzi şi-au spus cuvântul în stabilirea rezultatului final şi al jocului nostru”, a declarat tehnicianul Chindiei.

mail-share icon Email
viewscnt