Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

"Am tot citit că nu a confirmat, că a dezamăgit..." Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre Ianis: "Are multe oferte"

Stranieri Publicat pe 16 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19336167/1/vlcsnap-2019-04-26-17h26m08s47.png

Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre fiul său, precizând că nu îi înţelege pe cei care susţin că Ianis nu a confirmat.

Regele e convins că Ianis e cel mai bun produs al României în acest moment şi le transmite celor de la Rangers că mijlocaşul nu duce lipsă de oferte. Patronul Viitorului spune că Ianis şi-ar dori să continue la Rangers, dar aşteaptă un semn din partea clubului. În caz contrar, internaţionalul român va alege altă destinaţie.

"Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie!

Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Am tot citit că până acum nu a confirmat, că a dezamăgit. A jucat cu Genk în Liga Campionilor şi la naţionala României în preliminarii. Apoi belgienii nu au mai apelat la el, nu ştiu de ce.

Dar acum este la un club care-i dă şansa să joace şi el a făcut-o bine şi în campionat şi în Europa, aşa că nu a dezamăgit cu nimic" a declarat Gheorghe Hagi, citat de ediţia scoţiană a cotidianului The Sun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele