Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

"Am tot citit că nu a confirmat, că a dezamăgit..." Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre Ianis: "Are multe oferte"

Stranieri Publicat pe 16 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19336167/1/vlcsnap-2019-04-26-17h26m08s47.png

Gheorghe Hagi a vorbit în presa din Scoţia despre fiul său, precizând că nu îi înţelege pe cei care susţin că Ianis nu a confirmat.

Regele e convins că Ianis e cel mai bun produs al României în acest moment şi le transmite celor de la Rangers că mijlocaşul nu duce lipsă de oferte. Patronul Viitorului spune că Ianis şi-ar dori să continue la Rangers, dar aşteaptă un semn din partea clubului. În caz contrar, internaţionalul român va alege altă destinaţie.

"Antrenorul lui Rangers este foarte mulţumit de Ianis şi lui îi place acolo. Acum Rangers are opţiunea de a-l cumpăra, totul depinde de ei, dar noi nu facem presiuni ca să ia o decizie!

Eu ştiu că el este numărul 1 din România şi are multe oferte. Am tot citit că până acum nu a confirmat, că a dezamăgit. A jucat cu Genk în Liga Campionilor şi la naţionala României în preliminarii. Apoi belgienii nu au mai apelat la el, nu ştiu de ce.

Dar acum este la un club care-i dă şansa să joace şi el a făcut-o bine şi în campionat şi în Europa, aşa că nu a dezamăgit cu nimic"
a declarat Gheorghe Hagi, citat de ediţia scoţiană a cotidianului The Sun.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele