Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ambiţii mari la FC Argeş pentru viitorul sezon. ”Ne propunem mai mult din sezonul viitor, din discuţia avută cu domnul primar, vom face şi transferuri”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20175017/1/arg-uta.jpg

FC Argeş ar putea fi una din forţele viitorului sezon din Casa Liga 1. Anunţul a fost făcut de Jean Vlădoiu. Oficialul a declarat că a avut o discuţie cu edilul oraşului, iar în intersezon se anunţă schimbări de trupe importante pentru ca din toamnă în Trivale să se regăsească un lot solid.

„Ne propunem mai mult din sezonul viitor, din discuţia avută cu domnul primar, vom face şi transferuri, vom vedea ce jucători vor să rămână alături de noi. Nu ne putem permite să dăm sume mari, salarii mari aşa cum se dau în play-off, dar putem găsi cu bani mai puţini jucători care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, play-off-ul.

Deocamdată nu avem un buget, avem doar banii care vin de la Ligă, vedem cât ni se va aproba din partea primăriei, vedem sponsorii şi în funcţie de buget, vom vedea şi salariile jucătorilor”, a declarat Vlădoiu pentru Telekom Sport.

Situaţia incertă a celui mai bun jucător

Cephas Malele (27 de ani), artizanul sezonului regular foarte bun al celor de la FC Argeş, a creat o situaţie tensionată la club: nu a acceptat încă prelungirea contractului, impresarii săi cer sume considerate prea mari de conducere, iar unul dintre sponsori îl bănuieşte că va semna cu Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele