Ultima oră
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul

Ambiţii mari pentru Dobre, după transferul în Ligue 1. ”Nu voi mai fi fraierit de agenţi, nu voi mai fi minţit”

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19452253/1/alexandru-dobre.jpg

Alexandru Dobre a lăsat Bournemouth pentru Dijon. Românul a acceptat să facă trecerea în Ligue 1  şi va fi adversarul lui Ciprian Tătăruşanu. Suma de transfer se ridică la 1.1 milioane de euro, dar englezii nu au vrut doar atât. Contracul dintre cele două cluburi mai prevede un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer.

În vârstă de 21 de ani, Dobre era legitimat la Bournemouth din 2016, fiind adus de la FC Viitorul Mihai Georgescu. În toată această perioadă, însă, românul a jucat doar un meci pentru "cireşe".  În ianuarie anul acesta, Dobre a evoluat zece minute în succesul cu 4-0 contra lui Luton Town, din turul al treilea al Cupei Angliei, după care a fost împrumutat la Wigan Athletic.

Dobre a declarat pentru ProSport că se gândeşte la echipa naţională şi speră ca noul club să îi fie de bun augur. De asemenea, tânărul fotbalist speră ca noua etapă a vieţii să nu îi mai aducă probleme cu impresarii.

”Bineînţeles că mă gândesc, dar prima oară mă concentrez să joc la echipa de club. Ei m-au adus ca să joc, asta a fost şi discuţia, că altfel stăteam la Bournemouth şi poate jucam în Championship. Ei mi-au spus că voi fi jucător de bază, mai ales că au plătit o mulţime de bani pe mine. Am vorbit cu toţi oficialii de aici şi mi-au arătat că au încredere în mine. E o rampă foarte bună de lansare şi trebuie să profit la maximum de ea. Nu voi mai fraierit de agenţi, nu voi mai fi minţit”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele