Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Ambiţii mari pentru Ilie Poenaru înaintea meciului cu Astra Giurgiu. Avertisment trimis către propriii elevi

Superliga Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19576838/1/poe.jpg

Ilie Poenaru, antrenorul formaţiei Academica Clinceni, şi-a avertizat elevii că, în ciuda poziţiilor din clasament, îi aşteaptă un meci dificil în deplasarea de la Giurgiu, unde vor juca împotriva celor de la Astra.

Poenaru şi-ar dori ca echipa sa să reuşească a treia victorie consecutivă în Casa Liga 1, însă avertizează că Astra are avantaj deoarece nu a jucat meciul din etapa trecută contra lui Dinamo, iar în lot sunt mai mulţi fotbalişti valoroşi, pe lângă vedeta Constantin Budescu.

”Va fi un meci foarte greu, în condiţiile în care ei nu au jucat (n.r. meciul cu Dinamo din etapa trecută) şi poate că au avut timp să se pună la punct din anumite puncte de vedere. E un adversar bun, cu calitate, cu jucători foarte buni. Sunt în suferinţă pentru că nu au reuşit să câştige meciuri şi e clar că va fi un meci foarte greu, pentru că îşi doresc să iasă din acea zonă. Important este ca noi să fim conectaţi şi concentraţi la ceea ce avem de făcut.

Ne dorim să menţinem seria de victorii. Sper ca jucătorii să înţeleagă că trebuie luat fiecare meci în parte, nu facem nuntă după un meci sau două câştigate. Ar fi minunat, ar fi ideal să legăm şi a treia victorie, pentru că suntem în creştere din toate punctele de vedere.

E greu de spus care e cel mai periculos jucător. E clar că acum poate ne gândim cu toţii la Budescu. E jucătorul lor decisiv, dar s-au întărit şi ei destul de bine şi au jucători care, pe lângă Budescu, pot să facă diferenţa.”, a declarat Ilie Poenaru în conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Academica Clinceni şi Astra Giurgiu, transmis vineri de către Look Sport.

Academica Clinceni se află pe locul şapte, în Casa Liga 1, cu 13 puncte în nouă etape. Astra Giurgiu ocupă ultima poziţie, 16, cu doar patru puncte în opt meciuri disputate şi un meci restant, respectiv cel cu penultima clasată, Dinamo Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele