Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Americanii critică eventualul transfer al lui Coman la Orlando. Suma propusă e considerată prea mare: ”Pare de neînţeles”

Superliga Publicat pe 3 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19323941/1/coman.jpg

Posibilul transfer al lui Florinel Coman de la FCSB la Orlando e criticat de oamenii de fotbal din SUA. Gavin Rushnell, jurnalist american, a declarat că banii pe care s-ar putea face mutarea sunt prea mulţi în contextul actual, a pandemiei de coronavirus.

Orlando ar vrea să achiziţioneze 60% din drepturile lui Coman, în schimbul a 9 milioane de euro. ”Să aducem un jucător precum Coman, ar fi ceva uriaş pentru noi, dar nu ştiu dacă este cea mai bună decizie din punct de vedere financiar, în acest moment. S-ar bate recordul de transfer al clubului şi asta nu este ceva ce ar trebui să facem în acest moment.

Toate pieţele economice, inclusiv cea din fotbal, au de suferit şi să arunci o asemenea sumă de bani, pe un jucător după care nu vei scoate profit masiv pare de neînţeles. Cu cât avem nevoie de un jucător de valoarea sa, mi se pare o sumă prea mare în acest moment”, a scris Gavin Rushnell pe blog.

Gigi Becali a declarat că americanii au trimis deja oferta, iar diferenţa faţă de ce cere el nu e prea mare, astfel că transferul are şanse mari de reuşită.

Mi-au trimis o ofertă, acum ceva timp, iar acum m-au întrebat dacă mai e valabilă oferta. Iar eu le-am transmis că fac nişte modificări în oferta lor. Înainte era vorba de un procent de 50%-50%, dar eu am zis că propun ca eu să rămân cu 40% şi ei să ia 60%.

Şi am zis că dacă e aşa, atunci sunt de acord pentru suma de 9 milioane de euro. Am zis să-mi dea acum cinci milioane de euro, după care restul în două tranşe de câte două milioane de euro”, a spus Becali la Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele