Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Anamaria Prodan crede în antrenorul lui Hermannstadt. ”Ruben Albes va fi un Mourinho de România, va fi un al doilea Reghe în România. Asta îmi doresc”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/19400433/5/alb.jpg

Ruben Albes a debutat cu un eşec categoric, 1-4, pe terenul celor de la Viitorul Constanţa. Anamaria Prodan, proaspăt instalată la conducerea formaţiei ardelene îi dă credit total tehnicianului spaniol şi crede că acesta va ajunge un antrenor de top al campionatului intern.

„Nu sunt dezamăgită. Vine dintr-un alt fotbal, trebuie să cunoască jucătorii. Cred că este un antrenor tânăr care va arăta ceva în fotbalul românesc. Dacă Hermannstadt ar fi rămas cu antrenorul vechi sau ar fi adus un antrenor român, nimeni nu ar fi garantat că poate să ţină echipa în prima ligă.

Nici Mourinho nu îţi oferă garanţie. Fotbalul nostru este atipic, dar eu cred foarte tare în Ruben Albes. Hermannstadt a fost obişnuită să joace cu minge lungă, probabil că aici a fost problema la meciul cu Viitorul, acum au încercat să joace fotbal. Ruben Albes va fi un Mourinho de România, va fi un al doilea Reghe în România. Asta îmi doresc. Sper să se salveze pentru că e o echipă frumoasă, cu suporteri frumoşi”, a afirmat Anamaria Prodan, la Looksport.

Anamaria Prodan a făcut prima mutare importantă la Hermannstadt: la scurt timp de la demiterea lui Vasile Miriuţă, soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a adus pe banca tehnică pe Ruben Albes, un spaniol de 35 de ani pe care-l impresariază, care a fost prezentat alături de conducerea echipei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele