Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Anamaria Prodan, o nouă înţepătură pentru "Rege": "Tuturor le e frică să o spună, le e frică de Hagi! Mă felicită, dar stau ascunşi sub plapumă"

Superliga Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19444070/1/amp2.jpg

Anamaria Prodan a intrat într-un duel de la distanţă cu Gheorghe Hagi, după ce Viitorul Constanţa votase varianta calculării coeficientului de puncte din play-out în funcţie de toate meciurile jucate (sezon regulat + play-out).

"Hagi când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a ţipat ca din gură de şarpe că merge la TAS şi că play-out şi play-off sunt competiţii diferite faţă de campionatul regulat. Vă aduceţi aminte de sezonul 2017 care s-a judecat la TAS şi s-a stabilit aşa cum a vrut Viitorul, că sunt competiţii diferite. Deci cei de la Viitorul ţipau că aşa este firesc, să se calculeze punctele obţinute în play-off. Lucru care s-a întâmplat.

Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul şi vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiţii diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei. Nu au mamă, nu au tată!", a fost declaraţia care a inflamat spiritele, iar acum agenta de jucători vine cu noi precizări.

Anamaria Prodan spune că mai mulţi oameni din fotbalul românesc au lăudat-o în privat pentru declaraţia sa, dar că public nu au curajul să o facă, deoarece se tem de Gheorghe Hagi.

„Doamne fereşte! Noi românii avem chestia asta… Toată lumea întreabă dacă nu îmi e frică… Mă bate lumea pe stradă? Eu sunt singurul om din fotbal care spune lucrurilor pe nume. Eu nu am atacat pe nimeni. Ceea ce am spus eu nu este un atac, este o realitate. Toată lumea din fotbalul românesc o ştie, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi (…). Toţi mă felicită, îmi spun cât de tare sunt, dar pe partea cealaltă toţi, săracii de ei, stau ascunşi sub plapumă. Ce să zic? Nu era o chestie de remarcat? Când ţi-a fost bine, ai fost până la TAS! Acum, când poţi să faci acelaşi lucru, nu îţi mai convine! Tot fotbalul trebuie să se întoarcă după cum vrea Viitorul!”, a declarat Anamaria Prodan la ProSPort Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele