ANDONE ARE CURAJ. VREA SĂ JOACE CU SISTEMUL CRITICAT DE GIGI BECALI - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

ANDONE ARE CURAJ. VREA SĂ JOACE CU SISTEMUL CRITICAT DE GIGI BECALI

Bogdan Andone a condus, miercuri, primul antrenament din postura de antrenor al FCSB. Fostul secund al lui Teja vrea să schimbe total atât jocul, cât şi antrenamentele roş-albaştrilor. Andone vrea să joace 4-3-3, sistemul pe care l-a încercat şi Dică anul trecut, înainte să fie desfiinţat de Becali.

”Avem jucătorii necesari. Încercăm să jucăm în acest sistem în amicale, încercăm să ne antrenăm cât mai bine. Vom vedea cum se vor comporta jucătorii”, a spus antrenorul lui FCSB.

De la antrenamentele de posesie pe care le-a încercat Teja, roş-albaştrii vor trece la şedinţe de pregătire agresive.

”Eu sunt puțin pe ideea asta de antrenamente scurte, intense. Multe jocuri, multe dueluri. Îmi place ca echipa mea să fie vie, să aibă agresivitate”, a adăugat Andone.

Despre Andone s-a spus că era mult prea prieten cu jucătorii şi, din acest motiv, nu ar putea avea autoritate în vestiarul FCSB-ului.

”Sunt extrem de încrezător în privința relației pe care o vom avea împreună. Sunt convins că lucrurile în timpul antrenamentelor și meciurilor vor fi extraordinar de bune. Cu siguranță nu mi se vor adresa direct, în mod personal, Bogdan”, a mai zis noul tehnician al roș-albaștrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine