Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Andre Villas-Boas şi-a dat acordul! Unde va antrena din vară

Ligue 1 Publicat pe 26 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19372723/1/boas.jpg

Andre Villas-Boas (42 de ani) va rămâne la Marseille şi în sezonul următor. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat emis de club, după ce în ultimele zile se specula că nu mai sunt şanse de împăcare şi portughezul nu va mai continua. Boas mai are contract cu echipa din Franţa până în vara următoare, astfel că îşi va duce la bun sfârşit înţelegerea.

După mai multe discuţii cu membrii conducerii clubului, Andre Villas-Boas şi-a confirmat dorinţa de a continua colaborarea cu OM şi în sezonul viitor”, a anunţat clubul, într-un comunicat.

Boas o pregăteşte pe Marseiile din iulie 2019. În această perioadă a condus echipa în 33 de partide şi are o medie de 1.97 puncte/ meci. Are doar şase înfrângeri. Anterior, antrenorul portughez le-a pregătit, printre altele, pe Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit şi Shanghai SIPG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele