Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii conduc cu 1-0, campioana Franţei ratează ocazie după ocazie
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Andrea Mikloş s-a calificat în finală la 400 metri la CE de atletism indoor, de la Torun

Atletism Publicat pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20050131/1/miklos-andrea.png

Atleta Andrea Mikloş s-a calificat, vineri seară, în finala probei de 400 metri, la Campionatele Europene indoor, de la Torun.

Mikloş a încheiat cursa de 400 metri cu timpul de 52.41 secunde, pe locul 2 în prima semifinală şi a obţinut calificarea directă în finala de sâmbătă.

În aceeaşi probă, dar la masculin, Robert Parge s-a clasat ultimul în prima semifinală şi a ratat ultimul act.

Tot vineri, Florentina Iuşco s-a calificat în finala probei de săritură în lungime, în timp ce Alina Rotaru a ratat ultimul act, la fel ca şi Claudia Bobocea şi Petronela Simiuc la 1.500 metri, precum şi Mihai Pîslaru la 400 metri, semifinala.

În sesiunea de seară mai concurează Daniela Stanciu (înălţime, calificări) şi Gabriel Bitan (lungime, finala).  

La CE de la Torun participă, până duminică, 733 de sportivi (405 la masculin şi 328 la feminin) din 47 de ţări, între care se află şi 15 reprezentanţi ai României.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele