Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Andrei Burcă vrea să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului. "Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20164654/1/andrei-burca-adrian-popa-5131.jpg

Fundaşul central Andrei Burcă (28 de ani) a anunţat că vrea să plece de la CFR Cluj la finalul sezonului şi că există discuţii privind un transfer în străinătate. Burcă joacă la Cluj din 2019, după transferul de la FC Botoşani.

Cotat de Transfermarkt la 2,5 milioane de euro, Andrei Burcă are 6 selecţii la echipa naţională, pentru care a debutat în septembrie 2020.

CFR Cluj s-ar putea despărţi de mai mulţi jucători importanţi în această vară. Paulo Vinicius, Mario Rondon, Ovidiu Hoban, Syam Ben Youssef, Mateo Susic, Michael Pereira, Luis Aurelio şi Grzegorz Sandomierski au contract doar până pe 30 iunie.

Andrei Burcă a fost integralist în meciul Academica Clinceni - CFR Cluj, scor 0-1, în direct pe Look Sport. CFR Cluj are 5 puncte avans în fruntea play-off-ului Ligii 1.

"Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuţii. Sper să câştigăm campionatul şi apoi vreau foarte mult să plec. Aştept ofertele! Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naţionala, e cel mai important lucru pentru mine.

Era important să câştigăm, pentru a rămâne pe primul loc. Nu ştiu dacă a rămas o luptă în doi. Craiova e singura echipă care ne-a bătut pe noi şi FCSB. Mai sunt 4 etape, trebuie să fim atenţi. Botoşani e o echipă bună, a intrat pe merit în play-off. Îşi doresc foarte mult locul 4. Toate echipele joacă pentru ele. Nu se mai dă nimeni la o parte în anul 2021. Nu pun urechea la ce se vorbeşte", a spus Andrei Burcă.

În acest sezon al Ligii 1, Andrei Burcă a reuşit un gol în 31 de meciuri.

Rezumatul meciului Clinceni - CFR Cluj 0-1 (Itu 6')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele